Portfolio

Evenement fotografie,  beelden van beurzen, feesten, congressen op een heldere en kleurrijke manier vastleggen. Het juiste moment pakkend en discreet. Altijd in goed overleg met de wensen van de opdrachtgever.

Portret fotografie, indoor en outdoor, met een mobiele studio ook op locatie, ook hier het juiste moment, de juiste benadering. Klassiek of eigentijds, maar met een sterke persoonlijke benadering.

Marketing en communicatie fotografie, voor brochure, glossy, nieuwsbrief, magazine en/of tijdschrift. Maar ook voor Internetsites, sociale media en bedrijfspresentaties. Ook hiervoor in sluitend overleg met opdrachtgevers, vormgevers en designers.

Travel en Outdoor fotografie, eigentijdse fotografie, kleurrijk, creatief en een tikkeltje eigenzinnige benadering. Onder alle omstandigheden en weersomstandigheden, opzoek naar het juiste beeld.

Transport en logistiek fotografie, trein, auto, vliegtuig en schepen of boten, maar ook de infrastructuur van Nederland, autowegen, waterwegen en spoorwegen, een boeiend scala van kleuren en vormen. Van architectuur tot kunstwerken. Voor vele opdrachtgevers.

Stockfoto’s fotografie, alles wat ik door de jaren tegenkom in en om mijn opdrachten en vrij werk, in vorm, kleur en historie. momenten en locatie die tot onze geschiedenis gaan behoren. Voor elke opdrachtgever een bron van beelden.